blog

Idén januárban a magyar kormány támogatást jelentett be mikrovállalkozásokként működő hentes üzletek számára aminek célja, hogy fennmaradásukat segítség, működésüket megőrizzék vagy éppen magasabb színvonalon hozzáférhetővé tegyék ebben a mindenki számára nehéz gazdasági helyzetben ahol ők a szűkebb profiljuk miatt kifejezetten nehéz helyzetben vannak a növekvő energiaköltségek, az elszálló infláció és az ársapkás termékek miatt. Hiszen a kis hentesüzletek rövid ellátási láncokat hoznak létre és erősen hozzájárulnak az élelmiszerbiztonsághoz. Emellett munkát is biztosítanak a környéken élőknek igy támogatásuk kritikus fontosságú Magyarország számára.  

Az energiahatékonyság legfontosabb  érv professzionális Liebherr készülékek esetében.

Energitakarékos hűtés megfizethető áron.

Ön ügyeljen, mivel tölti meg a készüléket. Mi pedig minden másra.

Hűtőkészülékeink mindig előkelő helyen szerepelnek. Ez nem csak az energiahatékonyságra érvényes

Hatékonyság bajnokaink valódi mindentudók. Csekély energiafogyasztásuk mellett pontot szereznek alacsony zajkibocsátásukkal, hogy több helyet biztosítanak az élelmiszereknek, hosszú élettartamukkal, teljesítmény-tartalékaikkal, optimális helykihasználtságukkal és abszolút megbízhatóságukkal a mindennapokban.A hatékonyság során nem csak egy tényezőre figyelünk, hanem egyszerre többet is szem előtt tartunk. Készülékeink minden eleme megfelelően és harmonikusan illeszkedik egymáshoz, a hatékonyság, fenntarthatóság, kényelem vagy költségek szempontjából is optimális eredményekre törekszünk.

Liebherr, ipari hűtéstechnika kínálata

Minden amit a prémium minőségű, Liebherr ipari hűtéstechnikai termékeiről tudni érdemes. Mi a gyártó szerepe a szegmensben, milyen típusú termékek érhetőek el kínálatukból?

Miért válasszunk Liebherr termékeit?

Minden a lágyfagylaltgépről! Mi a működési elve, miért is hasznos és mi a vásárlásának megtérülése?

Fagylalt, egy édesség amely a világ minden országában egységesen kedvelt különlegesség. Cikkünk elemzi, hogy jelen helyzetben mennyire érdemes lágyfagylaltgépet üzletünk profiljába bevonni és milyen megtérülést várhatunk. Pontosan mi is az a lágyfagylaltgép, miért éri meg jobban értékesíteni mint a hagyományos fagylaltot és hogyan tudja előállítani a krémes finomságot. Vásárlásra elhatározás megszületett, de információ hiányában nem tud dönteni? Segítünk kiválasztani az Ön egyedi igényei számára a megfelelő készüléket.

Lángossütő, kürtöskalács sütő, fánksütő kocsi engedélyeztetése

Lángossütő, fánksütő, kürtöskalács sütő kocsi engedélyeztetésének feltételei és eljárásai. A nyári szezon közeledésével több vendéglátóegység és vállalkozó tervez külső kiszállítási egységet létesíteni, turisták által frekventált helyen. Legyen szó akár ideiglenes bódéról, kocsiról, autóról vagy büféről a szabályok alapjai azonosak. Cikkünk a lángossütő-fánksütő és kürtöskalács  sütő kocsi létesítmény specialitással foglakozik,  szükséges kiépítettségtől a felügyeleti szervek jóváhagyásáig.

A GasztroTervezés Kft. legújabb partnere STUDIO54 s.r.l. Minőség az ipari hűtéstechnika világában!

Szakmai, ipari hűtéstechnikai STUDIO54 gyártó és a jól ismert cégek termékeinek különbsége Magyarországon. Mi az ami igazán meghatározza a szakmaiságot az egyszerű darabos gyártástól? 

Komplett látványkonyha tervezés, kivitelés és a hozzá kapcsolódó termékek gyártása. Cikkünk betekintést nyújt az ipari konyhatechnológia prémium világába. Cikkünk a STUDIO54 vezetőségével készített interjúra épül.

VENDÉGLÁTÓ ÜZLETEK TERVEZÉSI ÉS ENGEDÉLYEZTETÉSI ELJÁRÁSAI

Manapság több vendéglátós tervez étteremfejlesztést, illetve induló vállalkozó étteremnyitást. A bürokratikus eljárások útvesztője és a szükséges engedélyek megismerése még a legtapasztaltabbaknak is kihívást jelent. Blogbejegyzésünk néhány támponttal szolgál az induló vendéglátóegységek engedélyeztetéséhez, szükséges okmányokra és a szabályos kiépítettségre.