Ipari Botmixer

Az ipari botmixer létfontosságú nagykonyhai segédeszköz. Minden vendéglátóipari egységben használatos. Jó minőségű, professzionális botmixereinkkel a turmixolás, aprítás, habosítás, keverés, pürésítés folyamata zökkenőmentesen végbemegy. Magyarországon népszerű Fimar és a világszinten elismert és használt Robot Coupe termékeit forgalmazzuk.

Sorrend:
 
Sorrend:

ISMERTETŐ AZ ÁLTALUNK FORGALMAZOTT IPARI BOTMIXEREKRŐL

 

Megtalálhatók nálunk

 1. Fimar: kiváló ár-érték arányú botmixer Olaszországból
 2. Robot Coupe: prémium kategóriás botmixer egyenesen Amerikából. Legjobb választás séfek számára.

Vásárlás előtt tekintsen meg egy-egy botmixer bemutatót a Youtuben

 

Az ipari botmixerek krémek, levesek turmixolására, habverésre, homogenizálásra (a megfelelő kiegészitővel) és szószok, pástétomok készítésére alkalmas készülék. Egyszóval többfunkciós eszköz. Megkülönböztetjük a merülőt és a munkalapi változatot.  A konyhán 5 és 200 literes nagykonyhai edényekhez használják őket. Ez esetben nagyméretű nagy bemerülési szárral rendelkező készüléket kell választanunk megfelelően erős és hatékony motorral. A botmixerek rozsdamentes acélból készült részei garantálják a tartósságot, a könnyű tisztíthatóság és a megfelelő higiéniát (használat közben bele kell meríteni a fazékba mixelés, keverés után kivesszük a gépből és már el is moshatjuk a szárat) ami egy étteremben kiemelkedően fontos. Tartsuk észben, hogy a robosztus kivitelnek és a minőségi ipari alkatrészeknek köszönhetően ezeknek a gépeknek a súlya nagy igy használatuk egyes emberek számára fárasztó lehet.

 Fix sebességes mixerek változatlan fordulatszámmal müködnek az állitható sebességesek pedig változtatható fordulatszámmal végzik a munkájukat. A konyhán nagyban rövidítjük az előkészítéshez szükséges időt egy professzionális botmixerrel. A gépek szárai cserélhetők, a legtöbb készülékhez külön kaphatók kiegészitők mint pl keverőszár vagy habverőfej. Ipari botmixert mindig a saját céljainknak és felhasználási területünknek megfelelően válasszunk.

Az ipari botmixerek tervezésénél kifejezetten ügyeltem a mérnökök az ergonomikus kialakításra. Hosszabb munkaórák alatt is kifejezetten kényelmes használni az eszközt.

 

Ipari botmixer működése és részei

 • fogó
 • motoregység
 • motor burkolat
 • keverőszár
 • készüléktartó
 • mixer szár

Kis helyet foglalnak a konyhában és kevés mosogatást igényelnek a személyzettől.

Fontos paraméterek:

 1. teljesítmény
 2. hossz
 3. sebességek száma
 4. mennyisége a készíthető ételeknek


Ipari botmixer tisztítása:

Minden egyes használat után meleg vízzel és tisztítószerrel alaposan mossuk meg és szárítsuk meg. Tartsuk száraz helyen. A tartozékokat lehet mosogatógépben is mosni.