A forró csoki gépek az őszi-téli szezon sláger termékei. Webáruházunkban minőségi Olasz gépeket talál többféle méretben és színben. A forró csokoládé gépeket könnyen szállíthatjuk és üzembe helyezhetjük. Kifejezetten forró csokis italok keveréséhez tervezték őket. A tartályok átlátszósága révén igazán vonzóvá teszi a lassan kevergő-kavargő sűrű csokoládét a vásárlók szemében.
Európában azon belül a déli részen található Olaszországban gyártott szigorú minőség ellenőrzésen átesett asztali forró csoki gépeinket menzák, éttermek, bárok részére ajánljuk svédasztalokhoz, csillogó, zajos partikhoz. Magán felhasználásra találunk olcsóbb és gyengébb gépeket amivel könnyedén kiszolgálhatjuk családunk igényét.Ezek a gépek tökéletes állagú meleg csokoládét készítenek köszönhetően a temperálás folyamatának és a folyamatos keverésnek köszönhetően. A finomság biztosan nem lesz csomós. Az olasz forró csoki gépünk modern, formatervezett kialakítást kapott a szemnek vonzó fekete és arany színben valósították meg a készüléket. Működése és kialakítása, különleges látványa miatt közvetlen a vásárlók elé kihelyezve mondjuk egy pultra segít önnek eladni a legkülönfélébb belga, fehér, fekete vagy alacsony kalória tartalmú forró csokoládé különlegességeket. Olasz minőségirányítási rendszer alapján készült minőségi termék.
A forró csoki gép részei:
Az ütésálló polikarbonát tartály könnyen levehető így a fel nem használt italok betehetjük a hűtőbe és biztonságosan tárolhatjuk azt a következő felhasználásig. Ez jó hatással van a tisztítás folyamatára is ami a forró csokoládé gép esetében nagyon könnyű hiszen az eltávolítható tartály mellett a csap is kompletten leszerelhető. Akár mosogatógépben is mosható mindkettő.
Elérhető színek:
Elérhető méretek:
A forró csoki gép kezelése:
nagyon egyszerű szinte más dolgunk nincs csak be kell kapcsolnunk a készüléket majd beállítani a kívánt hőmérsékletet, manuálisan vagy az elektromos termosztátot használva. A gépben van egy műanyag lapát amely képes felszedni a tartály oldaláról és aljáról a kakaópont. A folyamat során egyenletesen elosztja a forró folyadékban. A gép alján található szilikon lapát pedig ellentétes irányban biztosítja a leválasztást. A megfelelő 60 fokos hőmérsékletet termoelem kezeskedik. A készülék természetesen a maximális biztonsági és higiéniai és CE irányelvek szerint készült. A gép alkatrészeihez használt anyagok és maguk az alkatrészek is kiváló minőségűek megfelelnek az európai élelmiszer szabványoknak.A rendszer automatikusan megakadályozza az ital odaégetését. A forró csoki gépeink összességében minőségi és sokoldalú gépek megbizhatóak, helytakarékosak és könnyen tisztán tarthatók illetve használatuk mgkönnyiti a munkát. Kifinomult, elegáns formatervezésük által pedig növelik az értékesítés volumenét.