blog

Liebherr, ipari hűtéstechnika kínálata

2021.08.11 10:01
Liebherr, ipari hűtéstechnika kínálata

Minden amit a prémium minőségű, Liebherr ipari hűtéstechnikai termékeiről tudni érdemes. Mi a gyártó szerepe a szegmensben, milyen típusú termékek érhetőek el kínálatukból?

Miért válasszunk Liebherr termékeit?

Liebherr, ipari hűtéstechnika kínálata

Liebherr magas minőségű hűtéstechnikai eszközöket gyárt, több mint 60 év szakértelemmel. Európai gyártmányú készülékek, amelyek kifogástalan minőségű alkatrészeket tartalmaznak gondosan összeszerelve. „Felelősséget vállalunk” ez a Liebherr alapértéke. Termékeik, közel egyedülálló módon energiatakarékosak és környezetbarátok. Hűtőközeg töltöttsége évekkel megelőzte az európai kötelező szabványokat, hűtéstechnikai készülékeik legnagyobb része az ipari mércével mért „B” és „C” energia osztályba tartoznak. A Liebherr-Hausgeräte GmbH „az ENSZ fenntartható fejlődésre vonatkozó céljaival” párhuzamosan a „fenntartható gazdasági tevékenységre vonatkozó irányelveivel” már 2015-ben elkötelezte magát a felelősségteljes tevékenység iránt. A Liebherr hűtéstechnikai berendezések napjainkra, piacvezető-prémium kategóriába sorolhatóak. A gyártó a termékminőségén túl az aftersales serviceben is párját ritkítja.

Az iparágban egyedülálló módon, 5 év szervizgaranciát biztosítanak minden hűtéstechnikai eszközükhöz!

A készülékek többszörösen díjnyertesek világszinten, az alábbi kategóriákban a legjobb minősítést érték el: Stifung Warentest, Plus X Award,Red Dot Design Award, iF Product Design Award, Interior Innovation Award, Good Design, KüchenInnovation des Jahres

Borhűtők

A magas szakértelemmel készült borok érleléséhez elengedhetetlenek a minőségi borhűtők, ideális körülmények között, pontosan meghatározott hőfokon kell tárolnunk, fogyasztásuk csak így válhat kiemelkedő élvezetté.

A fehérborokat szükséges hónapokon át érlelni hordókban vagy különleges tartályokban. A vörösborokhoz ezzel szemben gyakran több éves érlelési folyamat szükséges, néha még ekkor sem nyerik el végső zamatukat. Optimális körülmények között tárolva a borok palackban is képesek tovább érni, fejlődni.

A boroknak télen-nyáron állandó hőmérsékletre van szükségük. A palackokat óvni kell az ultraibolya sugárzástól, az idegen illatanyagoktól. A bor minőségét a száraz levegő és a rázkódás is hátrányosan befolyásolhatja. A Liebherr borszekrények ideális tárolási körülményeket, ezáltal pedig maximális élvezeteket biztosítanak. A palackban végbemenő érés folyamán a borban megtalálható számos anyag, mindenekelőtt a savak, tanninok és színezőanyagok, kölcsönhatásba lépnek egymással. Ez semlegesíti az esetleges intenzív fás zamatokat, és elősegíti a gyümölcsös jelleg kibontakozását. A bor típusától függően akár több évig is eltarthat, mire teljesen kialakul a végleges zamat. Ez idő alatt külső hatások – például a levegőben terjedő szagok – eltorzíthatják a bor karakterét, különösen, ha a konyhában, nyitott polcon tároljuk azt. Azzal is tisztában kell lennünk, hogy nem minden pince felel meg borospincének.

Miért is jó a Liebherr borhűtő? Mert a borospalackoknak optimális környezetet biztosít az érlelés és tárolás körülményeire.Elérhető 1-2-3 szekciós változatú borhűtő, melyben külön-külön állíthatók be a borhoz szükséges tárolási hőmérsékletek

  1. Megvédi a palackokat az UV fény hatásától
  2. Belső páratartalmat, 50% felett tartja. Így épp marad a parafadugó, ami tökéletesen zárva tartja a palackot és megóvja a bort
  3. Beépített szénszűrővel, megvédi a palackokat a külső szagbehatásoktól

Ipari hűtőszekrények / Ipari fagyasztószekrények

Az ipari szegmensben közel elengedhetetlen tényező a fogyasztás mértéke, praktikusság és teljesítmény. A Liebherr hűtőszekrények és fagyasztószekrények még a legmagasabb elvárásoknak is gond nélkül meg tudnak felelni.

A Liebherr kompromisszumot nem ismerve, csak a legjobb minőségű vezérlést, kompresszort és elpárologtatót építik be a készülékeikbe. Alkatrészek mind neves gyártóktól származnak, amelyek esetlegesen bekövetkezett meghibásodás esetén is egyszerűen pótolhatók. A készülékek használata is egyszerű, belső hőmérséklet nagy pontosággal állítható be. Vastag szigeteléssel és a higiéniát figyelembe véve, belső lekerekített sarkokkal rendelkezik. Kínálat egyedülállónak mondható, GN1/1 és 600x400 tálcabefogadó képességű hűtőszekrények elérhetőek felső-beépített aggregáttal. Rozsdamentes-festett acél külsővel, a vásárló és a helyadottsági igényekhez igazodva.

Hűtővitrinek / Italhűtők

Talán a legsokoldalúbb kínálatot igénylő ágazat. Hiszen a hűtővitrinnek, látványhűtőnek nagy szerepe van az impulzusvásárlásban. A liebherr kifejezetten elegáns és egyeben modern megjelenésű hűtővitrineket gyárt. Formaviláguk és megvilágításuk, egyenesen vonzza magára a figyelmet. Színben, felhasznált anyagok típusában, méretben és ezek kombinációjában is széles a választék. Rendelhető a pultalatti változattól, szivarhűtőn keresztül egészen a kitelepülési, megerősített acélkerettel rendelhető hűtőszekrényeikig.

Hűtőszigetek / Mélyhűtőszigetek

A hűtő és mélyhűtőszigetek a szupermarketek és élelmiszer üzletek elengedhetetlen eszközei. Nagymennyiségű fagyasztott/hűteni kívánt ételt lehet benne tárolni, alacsony energiafogyasztási normák mellet. A Liebherr hűtőszigetek és mélyhűtőszigetek esztétikus kialakításán és megvilágításán túl, többféle kiegészítővel rendelhetők a vásárló igényeihez igazodva.

Fejlesztés alatt álló készülékek

Liebherr a kereskedelmi/vendéglátó hűtőszekrények, fagyasztószekrények, hűtővitrinek, borhűtők terén egyedülállónak mondható. Jelenleg hűtött és mélyhűtött munkaasztal, sokkoló hűtő, mélyhűtő láda szigetek-hűtött felépítménnyel állnak fejlesztés alatt. Termékszegmens célja, hogy márkahű termékek készüljenek a lehető legalacsonyabb működési költséggel.