BLOG

Liebherr, ipari hűtéstechnika kínálata

Minden amit a prémium minőségű, Liebherr ipari hűtéstechnikai termékeiről tudni érdemes. Mi a gyártó szerepe a szegmensben, milyen típusú termékek érhetőek el kínálatukból?

Miért válasszunk Liebherr termékeit?

Minden a lágyfagylaltgépről! Mi a működési elve, miért is hasznos és mi a vásárlásának megtérülése?

Fagylalt, egy édesség amely a világ minden országában egységesen kedvelt különlegesség. Cikkünk elemzi, hogy jelen helyzetben mennyire érdemes lágyfagylaltgépet üzletünk profiljába bevonni és milyen megtérülést várhatunk. Pontosan mi is az a lágyfagylaltgép, miért éri meg jobban értékesíteni mint a hagyományos fagylaltot és hogyan tudja előállítani a krémes finomságot. Vásárlásra elhatározás megszületett, de információ hiányában nem tud dönteni? Segítünk kiválasztani az Ön egyedi igényei számára a megfelelő készüléket.

Lángossütő, kürtöskalács sütő, fánksütő kocsi engedélyeztetése

Lángossütő, fánksütő, kürtöskalács sütő kocsi engedélyeztetésének feltételei és eljárásai. A nyári szezon közeledésével több vendéglátóegység és vállalkozó tervez külső kiszállítási egységet létesíteni, turisták által frekventált helyen. Legyen szó akár ideiglenes bódéról, kocsiról, autóról vagy büféről a szabályok alapjai azonosak. Cikkünk a lángossütő-fánksütő és kürtöskalács  sütő kocsi létesítmény specialitással foglakozik,  szükséges kiépítettségtől a felügyeleti szervek jóváhagyásáig.

A GasztroTervezés Kft. legújabb partnere STUDIO54 s.r.l. Minőség az ipari hűtéstechnika világában!

Szakmai, ipari hűtéstechnikai STUDIO54 gyártó és a jól ismert cégek termékeinek különbsége Magyarországon. Mi az ami igazán meghatározza a szakmaiságot az egyszerű darabos gyártástól? 

Komplett látványkonyha tervezés, kivitelés és a hozzá kapcsolódó termékek gyártása. Cikkünk betekintést nyújt az ipari konyhatechnológia prémium világába. Cikkünk a STUDIO54 vezetőségével készített interjúra épül.

VENDÉGLÁTÓ ÜZLETEK TERVEZÉSI ÉS ENGEDÉLYEZTETÉSI ELJÁRÁSAI

Manapság több vendéglátós tervez étteremfejlesztést, illetve induló vállalkozó étteremnyitást. A bürokratikus eljárások útvesztője és a szükséges engedélyek megismerése még a legtapasztaltabbaknak is kihívást jelent. Blogbejegyzésünk néhány támponttal szolgál az induló vendéglátóegységek engedélyeztetéséhez, szükséges okmányokra és a szabályos kiépítettségre.