Ipari dagasztógép

Az ipari dagasztógépeinket nagykonyhai használatra ajánljuk nagy mennyiségű tésztával való munkafolyamat esetére. Megkülönböztetünk spirálkaros és ferdekaros dagasztógépeket. Elérhetők 1 vagy 3 fázisú motorral amelyek rendkívül megbízhatók és erősek. Gyártóik által tartós müködésre lettek tervezte. A készülékek alaptartozéka a védőrács és a biztonsági kapcsoló amely vész esetén könnyen és gyorsan üzemen kívül helyezi a készülék működő motorját. Könnyebb munkavégzésre törekvés esetén válassza a kivehető üstű dagasztógépeinket. Elsősorban cukrászdáknak, pékségeknek és pizzériáknak ajánjuk dagasztógépeinket hiszen tökéletesen alkalmasak pizza-, lángos-, vagy kenyértészta dagasztásához. 

Sorrend:
Sorrend:

Ismertető az általunk forgalmazott ipari-nagykonyhai dagasztógépekről

 

Prismafood by Hostek Nagykonyhai dagasztógép minőségi olasz gyártmányú, amely a pizzériák és pékségek elengedhetetlen eszköze. A spirál speciális alakja, lehetővé teszi a tökéletes tészta dagasztását néhány perc alatt. Tésztával érintkező részei rozsdamentes acélból készültek (dagasztókar, üst, tengely és védőrács). A külső borítás festett acél. Felhajtható fejegységgel és kivehető üsttel, melynek köszönhetően szimpla egyszerűséggel lehet tisztítani


Dagasztógép méretek:

  1. 7 literes
  2. 10 literes
  3. 16 literes
  4. 22 literes
  5. 32 literes
  6. 41 literes
  7. 48 literes
  8. és a legnagyobb általunk forgalmazott dagasztógép a 60 literes készülék

Közös jellemző a kiváló minőség, megbízhatóság, erős és csendes motor, biztonságos működés (védőrács, biztonsági kapcsoló) garancia, kedvező ár, 


Mire használjuk a dagasztógépet
kenyértészta, pizzatészta és szinte minden más masszivabb kialakítású tészta gyors, biztonságos dagasztására használjuk olyan vendéglátóipari egységekben ahol a gyors, alapos munka elengedhetetlen mindezt biztonságos munkakörülmények között. Ezek a készülékek nagyfokú igénybevételre lettek tervezve. Az ipari dagasztógépek segítségével gyorsan és állandó minőségben készíthetünk tészta ételeket mindenkori célunknak megfelelően. A tészta állaga mindig ugyanolyan lesz igy a minőség és az ügyfelek elégedettsége nem csökken. A gép működése közben biztonságosan adagolható a szükséges hozzávalók. Ráadásul a beépített időzítő segítségével a szakácsok az adott alapanyagoknak megfelelő keverési időt állíthatják be. Nagy teljesítményű, erős motorral vannak szerelve, a meghajtásuk erős lánccal került kialakításra. A dagasztó szár mozgásával párhuzamosan, a forgó üst gondoskodik a gyors és hatékony dagasztásról. A sima dagasztógépek nem alkalmasak krémkeverésre, habkeverésre. Azok a gépek a többfunkciós dagasztógépek vagy dagasztó robotgépek.Működésük csendes tisztításuk egyszerű. A kiemelhető üst megkönnyíti a takarítás folyamatát. A készülékek használata gyerekjáték, mindig készen állnak a keverésre.

Forgalmazott márkánk: Prismafood by Hostek. Olaszország egyik kiemelkedő konyhatechnológiai gyártója mely hírnevét elsősorban kiváló dagasztóinak és pizzasütőinek köszönheti.

Kinek ajánljuk a dagasztógépet
legfőképpen pékségek és pizzázók számára ajánljuk de bárki számára érdekes lehet akinek kínálatában megtalálható a pizza vagy bármilyen más tésztás étel.

Az ipari dagasztógép részei
vészleállító, tál, védőrács, üst, keverőegység, motor, dagasztókar, tengely (nagyon fontos, hogy az élelmiszerrel érintkező részek kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek) festett acél vagy rozsdamentes ház, kerekek.

Milyen lehet egy nagykonyhai dagasztógép
spirálkaros vagy ferdekaros

A spirálkaros függőleges tengely körül egy spirális megoldással dolgozik. Ezeket a gépeket keményebb tésztákhoz ajánljuk. Üst: lehet kivehető vagy fix. Léteznek többsebességes gépek is. Hajtása lehet ékszijas vagy fogaskerekes.

 

Hogyan válasszunk dagasztógépet avagy fontos szempontok

  • kivehető vagy fix üst
  • 230V vagy 300V motor azaz 1 fázisú 3 fázisú kivitelek
  • dagasztási kapacitás
  • üst kapacitás

 

Dagasztógép videó:




Dagasztógépek működése

  1. Helyezzük áram alá a gépet 230V vagy 300V tipustól függően.
  2. Fejegység felemelése után öntsük az üstbe az alapanyagokat amikkel dolgozni szeretnénk.
  3. Zárjuk le a gépet és az indító gombot nyomjuk meg.
  4. A gép a dagasztási folyamat végeztével megáll, üritsük ki a tartalmát és ne felejtsük el megtisztítani a készüléket.

dagasztógép ár: 244.000 forinttól kezdődnek

használt dagasztógépet nem forgalmazunk