Maxima - Ipari dagasztógép spirálkaros 30 liter 230 V két sebességes

Cikkszám: 09361030
Maxima - Ipari dagasztógép spirálkaros 30 liter 230 V két sebességes
Maxima - Ipari dagasztógép spirálkaros 30 liter 230 V két sebességes
Cikkszám: 09361030

Maxima - Ipari dagasztógép spirálkaros 30 liter 230 V két sebességes

 

Leírás
Ezzel a 30 literes kapacitású tésztakeverővel egy robusztus gépet kap a professzionális konyhájában. Az erős motornak köszönhetően a tésztagyúrás még soha nem volt ilyen egyszerű. A nagy keverőtálban ez a keverőgép gyorsan egyesíti a különböző összetevőket, hogy kenyértésztát vagy pizzatésztát készítsen. Képes 12 kg liszt és 19 kg tészta feldolgozására. A minimálisan feldolgozható mennyiség ezzel a tésztakeverővel 10kg.

Biztonságos munkavégzés a tésztakeverővel
Ez a tésztakeverő nagyon felhasználóbarát. A panelen található gombok segítségével két sebesség közül választhat: lassú dagasztás vagy gyors dagasztás. A biztonság a vendéglátó konyhában végzett munka során is elengedhetetlen. Ezért a keverő beépített biztonsági kapcsolóval rendelkezik, amely megakadályozza a motor túlmelegedését. Ez kikapcsolja a készüléket, amint túlmelegszik. Annak érdekében, hogy használat közben ne kerülhessenek tárgyak vagy kezek a keverőtálba, a keverőgépet egy védőkoronggal látták el. Amíg ez a védőrács teljesen be nem záródik, a tésztakeverő nem indul el. A keverőgéphez tésztakampó tartozik, amely a keverőtálhoz hasonlóan gyúrás közben a tengelye körül forog. Ez a nagy teljesítményű tésztakeverő túlterhelés elleni védelemmel is fel van szerelve, hogy a keverőtál soha ne legyen túlterhelve.

Könnyen és gyorsan tisztítható
Ha sokat dolgozik tésztával, akkor ezt a keverőt szinte naponta tisztítani szeretné. A felhasznált anyagoknak, a tartós bevonattal ellátott fémháznak és a rozsdamentes acélból készült tartozékoknak köszönhetően a tisztítás problémamentes. Ez a tésztakeverő ráadásul hosszú ideig megőrzi a felületét és karcmentes lesz. A tisztítás nedves ruhával, vízzel és enyhe tisztítószerrel történik. A keverő négy gumilábon is áll, ami használat közben extra stabilitást biztosít. A keverőtál nem távolítható el.

Professzionális spirálos keverőgép
Tésztagyúró nagyon erős motorral
Hajtólánccal és ékszíjjal
Tartós bevonattal ellátott fémház
Rozsdamentes acélból készült tengely és spirál
Védő fém védőburkolat
Biztonsági kapcsolóval
Négy gumilábon áll
Könnyen tisztítható
Nettó súly: 106 kg
Kapacitás: 30L
Méretek: Méretek: Sz43,2 x D72,5 x H88,6cm
Keverőtál méretei: ø 41 x H27cm
Spirálsebesség: 1: fordulatszám: 115 és 187RPM
Keverőtál fordulatszáma: 11 és 18RPM
Maximális lisztmennyiség: 12 kg
Max. tészta mennyisége: 19 kg
Minimális tésztamennyiség: 10 kg
230V/50Hz/1fázis 1500W
Megjegyzés: A keverőtál fixen rögzített és nem távolítható el.