Maxima_-_konvekciós_sütő_tálca_méret:_4x43

Cikkszám: 09300420
Maxima_-_konvekciós_sütő_tálca_méret:_4x43
Maxima_-_konvekciós_sütő_tálca_méret:_4x43
Maxima_-_konvekciós_sütő_tálca_méret:_4x43
Maxima_-_konvekciós_sütő_tálca_méret:_4x43
Maxima_-_konvekciós_sütő_tálca_méret:_4x43
Cikkszám: 09300420

Maxima - konvekciós sütő tálca méret: 4x43

 

Leírás
A konvekciós sütővel melegíthet, süthet és süthet. Ezért a konvekciós sütők kiválóan alkalmasak ízletes rakott ételek, piték, ropogós piték és szaftos húsételek készítésére. A két ventilátor által a sütőben szétosztott forró levegőnek köszönhetően egyenletesen és alaposan átsült ételeket kap. A húsok, zöldségek és burgonyák könnyedén megsüthetők a konvekciós sütőben. Nemcsak ropogósra sülnek, hanem gazdag ízt is kapnak. Mivel a sütő hőmérsékletét akár 300ºC-ig is beállíthatja, Ön dönti el, hogy az ételek milyen gyorsan vagy lassan sülnek meg. Az alacsony hőmérséklet ideális a zsenge húsételekhez.

Hatékony hőelosztás
A hő nagyon hatékonyan oszlik el ebben a konvekciós sütőben, így a hőmérséklet egyenletes az egész készülékben. A visszajelző lámpák jelzik, ha a sütő elérte a megfelelő hőmérsékletet. Ezzel a professzionális konvekciós sütővel a sütési idő rövidebb, mint egy hagyományos sütővel. A konvekciós sütő ajtaja levehető és dupla athermikus üvegezéssel ellátott. A kezelés felhasználóbarát, köszönhetően az analóg gomboknak és a 0 és 120 perc között beállítható időzítőnek. Ez a konvekciós sütő alapfelszereltségként négy darab 43,5 x 31,5 cm-es tálcával rendelkezik. A tálcák közötti távolság 7 cm.

Gumilábakkal ellátva
A forrólevegős sütő háza rozsdamentes acélból készült, a belső kamra zománcozott. Az alján található négy gumiláb biztosítja a készülék megfelelő rögzítését a csúszás ellen. A tisztítás sem okoz gondot. A sütő rendszeres tisztításával megelőzheti, hogy a ráragadt maradványokat nehéz legyen eltávolítani. Hagyja kihűlni a sütőt, és nedves ruhával tisztítsa meg a belsejét. A makacs maradványokat úgy távolíthatja el, ha egy tál vizet tesz a sütőbe, és 200ºC-ra melegíti. Ezután hagyja újra kihűlni, és a gőz fellazítja az ételmaradékot, és egy ronggyal letörölheti. A gyors tisztításhoz az ajtó is eltávolítható.

Luxus konvekciós sütő
Rozsdamentes acélszerkezet zománcozott belsővel
Hatékony hőelosztás
2 motorral felszerelve
Könnyen eltávolítható ajtó
Athermikus dupla üvegezés
Analóg vezérlés és időzítő
Állítható termosztát: 0°C és 300°C között
Hőmérsékletjelzők
Állítható időzítő: 0-120 perc
Tálcatávolság 70 mm
Négy gumilábon áll
Könnyen tisztítható
Nettó súly: 38 kg
Méretek: Szélesség 59,5 x magasság 61,5 x magasság 57cm
4 tálcát tartalmaz: Sz43,5 x D31,5cm
230V/50Hz/1fázis 2670W