Zöldségszeletelő - 5 vágókoronggal

Cikkszám: VC450
Zöldségszeletelő - 5 vágókoronggal
Zöldségszeletelő - 5 vágókoronggal
Cikkszám: VC450

Zöldségszeletelő - 5 vágókoronggal

Leírás : Mielőtt elkezdené a főzést, először az étel előkészítését kell elvégeznie. A gyümölcsök és zöldségek kézzel történő vágása és szeletelése sok időt vehet igénybe. Ezzel a professzionális zöldségszeletelővel gyorsan és hatékonyan vághat szeleteket, kockákat, chipset vagy julienne-t. A géphez mellékelt különböző vágókorongoknak köszönhetően szinte bármilyen terméket pontosan úgy szeletelhet, ahogyan szüksége van rá. A szeletelőgép alapfelszereltségként 2 és 4 mm-es vágókorongokkal, valamint három 3, 4 és 7 mm-es reszelővel rendelkezik. Az áruházunkban kapható további kiegészítőkkel kombinálva bármilyen kombinációt létrehozhat, amire szüksége van. Kockák készítéséhez a kockakés hozzáadható az azonos méretű standard vágókorong mellé. Ez például sültkrumpli vágásához is lehetséges a sültkrumpli késsel.

Kompakt asztali modell
A szeletelőkésekkel való munkavégzés során óvatosan kell eljárni. Nagyobb darabokhoz használhatja a karos átvezetést. A fogantyúba egy biztonsági szerkezet van beépítve a balesetek elkerülése érdekében. A kis és hosszú termékek könnyen vághatók a tolókéssel. A fedél biztonsági kapcsolóval van ellátva. A zöldségszeletelő egy fordulatszámon, 270RPM sebességgel működik, így egy óra alatt 50 és 450 kg közötti gyümölcsöt vagy zöldséget vághat. Kompakt méretének köszönhetően ez a zöldségszeletelő ideális a pulton vagy az asztalon való használatra.

Könnyen tisztítható
A jó higiénia érdekében minden olyan készüléket, amely élelmiszerrel érintkezik, alaposan meg kell tisztítani. A robusztus, alumínium ház könnyen tisztítható egy nedves ruhával és némi enyhe mosószerrel. A gép laza részei meleg, szappanos vízben tisztíthatók. Mosás után mindenképpen szárítson meg mindent alaposan, a vágókorongokat pedig dörzsölje be egy kevés növényi olajjal, hogy jó állapotban tartsa őket.

Professzionális zöldségszeletelő
Robusztus alumínium ház
1 fordulatszám 270 RPM
Karral ellátott nyílás a nagyméretű termékekhez
Nyitás tolóval a kis és hosszú termékekhez
Biztonság a fogantyúban
Biztonsági kapcsoló a fedélben
Óránként 50 és 450 kg közötti kapacitás
Négy gumilábon áll
Könnyen tisztítható
Nettó súly: 22,46 kg
Kapacitás: 50-450 kg/h
Készülék méretei: H40 x B29 x D54cm
Nyílás kis tárgyak számára: 5cm átmérőjű
Nyílás nagyobb tárgyakhoz: 8cm x 17cm
230V/50Hz/1fázis 550W
Megjegyzés: Kockákhoz kombinálja a szeletelőrácsot egy hagyományos szeletelővel
5 vágókoronggal szállítjuk;

Standard szeletelő 2 mm
Standard szeletelő 4 mm
Reszelő 3 mm
Reszelő 4 mm
Reszelő 7 mm