Vákuumcsomagoló gép 29cm

Cikkszám: MV29
Vákuumcsomagoló gép 29cm
Vákuumcsomagoló gép 29cm
Cikkszám: MV29
Nettó 338 000 Ft Bruttó 429 260 Ft

Vákuumcsomagoló gép 29cm

Leírás
Ez a csomagológép alkalmas élelmiszerek vákuumban történő tárolására. Gyorsan készít praktikus kis csomagokat, amelyek jól tárolhatók a fagyasztóban vagy a hűtőben. A megfelelő méretű vákuumzacskókkal, amelyeket külön rendelhet, kemény sajtokat, húst és halat, valamint gyümölcsöket és zöldségeket is csomagolhat. A vákuumcsomagolás nemcsak azt biztosítja, hogy termékei tovább eltarthatók, hanem azt is, hogy fagyasztás után frissebbnek tűnnek. A kompakt asztali modellnek köszönhetően ez a vákuumozógép nem áll útban a professzionális konyhában, és könnyen tárolhatja is, ha extra helyre van szüksége.

Szivattyú vákuumolaj nélkül
Az elülső, felhasználóbarát kezelőpanel segítségével könnyen beállíthatja a vákuumnyomást, a lezárási időt és a hőmérsékletet, valamint a hűtési időt. Ez a vákuumcsomagoló gép legfeljebb 25 x 40 cm-es zacskókhoz alkalmas. A tasakok elhelyezése nagyon egyszerű. Tegye a csomagolni kívánt termékeket a zacskóba, és helyezze a zacskót a nyílással a gép lezáró rúdjára. Állítsa be az időt és a megfelelő hőmérsékletet, majd zárja le a fedelet. A csomagológép elvégzi a többit, és a termékét légmentesen lezárva csomagolja. A vákuumszivattyú ráadásul teljesen karbantartásmentes, köszönhetően annak, hogy a szivattyú vákuumolaj nélkül működik. A csomagológép fedelében egy biztonsági kapcsolót is talál vészhelyzet esetére.

Könnyen tisztítható
Ennek a vákuumcsomagoló gépnek a tisztítása nagyon egyszerű. Mindössze egy nedves ruhára és egy enyhe tisztítószerre van szüksége. A sima rozsdamentes acél és ABS felületeknek köszönhetően a szennyeződések és a por könnyen letörölhetők. Tisztítás után mindenképpen törölje szárazra az összes alkatrészt. A gumilábaknak köszönhetően a csomagológép is stabilan és stabilan áll a helyén.

Luxus vákuumcsomagoló gép
Teljesen automatikus csomagolási ciklus
Kis asztali modell gyönyörű kivitelezéssel
Rozsdamentes acél ház és kamra
Digitális vezérlőpanel
Erős, ívelt fedél
Tömítő rúd méretei: 290 x 10 mm
Olaj- és karbantartásmentes vákuumszivattyú
Biztonsági kapcsoló a fedélben
Négy gumilábon áll
Könnyen tisztítható
Nettó súly: 27,4 kg
Tömítő rúd méretei: 1,5 m méretek: 29 x 1cm
Kamra méretei: Szélesség: 30 x 35 x magasság: 11cm
A gép méretei: Szélesség 35,9 x mélység 46,8 x magasság 34,5cm
Vákuumszivattyú kapacitása: 10 m3 p/h
230V/50Hz/1fázis 1100W
Teljesen állítható:

Állítható vákuumnyomás
Állítható tömítési idő
Állítható tömítési hőmérséklet
Állítható hűtési idő