Maxima - szeletelőgép 300 mm késátmérő MS 300

Cikkszám: 09300500
Maxima - szeletelőgép 300 mm késátmérő MS 300
Maxima - szeletelőgép 300 mm késátmérő MS 300
Cikkszám: 09300500
Nettó 151 000 Ft Bruttó 191 770 Ft

Maxima - szeletelőgép 300 mm késátmérő MS 300

 

Leírás
A hús kézzel történő szeletelése sok időt vesz igénybe. Az is nehéz, hogy kézzel nagyon vékony, egyenes, egyforma vastagságú szeleteket vágjunk. Ez a professzionális hússzeletelő minden vendéglátóipari konyha számára előnyös. A 30 cm átmérőjű, edzett rozsdamentes acélból készült pengének köszönhetően könnyedén vághat tökéletes szeleteket húsból, zöldségből és kenyérből. A külön rendelhető teflonpengével a sajtot is gyönyörű szeletekre vághatja. Ez a hússzeletelő nemcsak sokoldalúan használható, hanem nagyon csendes is, így akár ugyanabban a helyiségben is használhatja, ahol a vásárlóit fogadja.

A daráló tartozékot tartalmazza
Mivel nem minden hústípus vágható egyforma vastagságúra, a felhasználóbarát gombbal könnyen beállíthatja a vágási vastagságot. Válasszon 1 és 12 mm közötti vastagságot. Természetesen minden professzionális konyhában fontos a biztonság. A szeletelőgép használatakor látni fogja, hogy a keze soha nem kerül a penge közelébe. Ezen kívül a motor beépített biztonsággal van ellátva. Továbbá a szeletelőgéphez tartozik egy élezéshez szükséges tartozék. Az éles penge szintén növeli a biztonságot. Az élezés után a vágógépet mindig meg kell tisztítani, hogy elkerülje az élezőkövekből származó finom őrleményeket, amelyek megmaradhatnak és az ételbe kerülhetnek.

Könnyen tisztítható
A szeletelőgépet nem csak élezés után, hanem minden használat után is meg kell tisztítani. Mivel a vágódeszka és a penge levehető, könnyen beáztathatja őket szappanos vízben, némi mosószerrel. A hússzeletelő háza könnyen tisztítható nedves szivaccsal. Mielőtt újra használná a szeletelőgépet, öblítsen le mindent, és hagyja megszáradni. A szeletelőgép négy gumilábbal is fel van szerelve, hogy a gép stabilan és szilárdan a helyén maradjon használat közben.

Professzionális vendéglátóipari szeletelőgép
Robusztus alumíniumszerkezet
Edzett rozsdamentes acélból készült üregesen csiszolt penge
Élezéshez szükséges tartozékkal együtt
Ferde elrendezés a könnyű vágás érdekében
Sajtokhoz is alkalmas az opcionális teflonkéssel
Nagyon csendes gép
Biztonság a motoron
Négy gumilábon áll
Könnyen tisztítható
Nettó súly: 24,3 kg
Méretek: B53 x D33 x H46cm
Csúszda méretei: B200 x D27,5cm
Maximális vágási magasság: 21cm
Állítható vágási vastagság 1-12mm
A penge forgási sebessége: 265 RPM
Pengék átmérője: Ø 30cm
230V/50Hz/1fázis 250W