Maxima - szeletelőgép 250 mm késátmérő MS 250

Cikkszám: 09300495
Maxima - szeletelőgép 250 mm késátmérő MS 250
Maxima - szeletelőgép 250 mm késátmérő MS 250
Cikkszám: 09300495
Nettó 107 900 Ft Bruttó 137 033 Ft

Maxima - szeletelőgép 250 mm késátmérő MS 250 

Leírás
A nagyon vékony, egyenes hússzeletek kézzel történő vágása sok gyakorlatot igényel. Még így is gyakran nem olyan vékonyak, mint egy elektromos szeletelőgéppel. A hússzeletelővel rengeteg időt is megtakaríthat, így a vásárlóknak nem kell sokat várniuk a rendelésükre. Ez a hússzeletelő nemcsak bármilyen húson könnyedén siklik át, hanem kenyér és zöldségek szeletelésére is használható. Ha megrendeli hozzá a teflonpengét, akkor a sajt szeleteket is könnyedén vághatja. Az edzett rozsdamentes acélból készült penge átmérője 25 cm, és szögletes elrendezésének köszönhetően gyorsan és simán vág.

Bármilyen kívánt vágási vastagság
Egyes húsokat vastagon vágunk, míg például a sonkát vagy a carpacciót legjobb vékonyra szeletelni. Ezért ezen a szeletelőgépen a vágási vastagságot pontosan a kívánt szélességre állíthatja. Az 1 és 12 mm közötti szeleteket lehet vágni. Az ilyen konyhai eszközökkel való biztonságos munkavégzés fontos a professzionális konyhában. A motor beépített biztonsági funkcióval rendelkezik, és a kialakításnak köszönhetően a kezek távol maradnak a pengétől. Ha a pengét sokat használják, tompává válhat. Ezért van a szeletelőgépen élezésre szolgáló tartozék. Amint elfordítja a tartozékot, a pengék átmennek az élezőköveken, és a kés újra éles lesz. A szeletelőgépet élezés után célszerű megtisztítani, hogy a kövek finom szemcséi ne kerüljenek az ételbe.

Nagyon egyszerű használat
Ezt a professzionális hússzeletelőt nagyon könnyű használni. Az oldalán található a be- és kikapcsoló gomb. Egyik kezével működtetheti a kart, míg a másikkal elkapja a húst. Mivel élelmiszerrel dolgozik, a szeletelőt minden használat után megfelelően meg kell tisztítani és fertőtleníteni kell. A vágódeszka és a penge levehető, és szappanos vízzel és enyhe tisztítószerrel tisztítható. A készülék többi részének tisztításához használjon nedves szivacsot és némi mosószert. Használat előtt öblítsen le mindent, és hagyja, hogy az alkatrészek jól megszáradjanak. A használat közbeni stabilitás érdekében a hússzeletelő négy gumilábon áll

Professzionális vendéglátóipari szeletelőgép
Robusztus alumíniumszerkezet
Edzett rozsdamentes acélból készült üregesen csiszolt penge
Élezéshez szükséges tartozékkal együtt
Ferde elrendezés a könnyű vágáshoz
Sajtokhoz is alkalmas az opcionális teflonkéssel
Nagyon csendes gép
Biztonság a motoron
Négy gumilábon áll
Könnyen tisztítható
230V/50Hz/1fázis 150 Watt
Nettó súly: 14,3 kg
Méretek: B47 x D28 x H38cm
Csúszda méretei: B18 x D23cm
Maximális vágási magasság: 18cm
Állítható vágási vastagság 1-12mm
Kés forgási sebessége: 300 RPM
Kés átmérője: Ø 25cm
230V/50Hz/1fázis 150W
Előnyök és Hátrányok
Előnyök és Hátrányok


Stabil elektromos hússzeletelő 25 cm átmérőjű, masszív szeletelőgép
Gyors és sima vágás a hús, kenyér és sajt ostyavékony szeleteire
A vágófelület és a penge levehető és könnyen tisztítható
Tartalmaz egy tartozékot a penge élezéséhez