Maxima - szeletelőgép 250 mm késátmérő MS 220

Cikkszám: 09300490
Maxima - szeletelőgép 250 mm késátmérő MS 220
Maxima - szeletelőgép 250 mm késátmérő MS 220
Cikkszám: 09300490

Maxima - szeletelőgép 250 mm késátmérő MS 220

Leírás
Az egyenes, ostyavékony szeletek vágása nehéz feladat, ha kézzel kell végeznie. Ezzel a professzionális elektromos hússzeletelővel nemcsak a húsból vághat tökéletesen egyforma szeleteket, hanem más termékekből, például zöldségekből és kenyérből is. A sajtokhoz opcionális teflonpenge is rendelkezésre áll. A vágás ezzel a sokoldalú konyhai segédeszközzel szintén sima és csendes munka. Az edzett rozsdamentes acélból készült penge átmérője 22 cm, és szeletenként 1 és 12 mm között állíthatja be a vágási vastagságot. Ez biztosítja, hogy a kolbász-, sonka-, szalámi- vagy más húsféleségek szeleteit mindig pontosan a megfelelő vastagságúra vágja.

Biztonságos hússzeletelés
Ez a robusztus hússzeletelő nagyon gyorsan szeletel, de nagyon biztonságos is. A kialakításnak köszönhetően a kezek távol maradnak a pengétől. A motor beépített biztonsági funkcióval is rendelkezik. A penge ferde elrendezésének köszönhetően simán és gyorsan vág. Ezenkívül a vágógép egy, a penge élezéséhez szükséges tartozékkal van felszerelve. A penge rendszeres élezése a vágás közbeni biztonságot is javítja. A tartozék elforgatásával a penge áthalad az élezőköveken. Élezés után jól tisztítsa meg a szeletelőt, hogy az élezőkövek finom részecskéi ne kerüljenek az ételbe.

Könnyen kezelhető
A be-/kikapcsoló ennek a hússzeletelőnek az oldalán található, a fogantyút pedig egy kézzel is működtetheti, így a másik kezével el tudja fogni a húst. A jó higiénia érdekében vágás közben mindig viseljen kesztyűt. A hússzeletelőt minden használat után meg kell tisztítani és fertőtleníteni kell. Válassza le a vágódeszkát, és mossa el a késsel együtt szappanos vízben, enyhe mosószerrel. A házat nedves szivaccsal és mosószerrel tisztítsa meg. Ezután öblítsen le mindent vízzel, és hagyja megszáradni, mielőtt újra használná. A négy gumilábnak köszönhetően a szeletelőgép használat közben stabilan a helyén marad.

Professzionális vendéglátóipari szeletelőgép
Robusztus alumíniumszerkezet
Edzett acélból készült üregesen csiszolt penge
Élezéshez szükséges tartozékkal együtt
Ferde elrendezés a könnyű vágáshoz
Sajtokhoz is alkalmas az opcionális teflon pengével
Nagyon csendes gép
Biztonság a motoron
Négy gumilábon áll
Könnyen tisztítható
Nettó súly: 14,1 kg
Méretek: B45 x D28 x H32cm
Csúszda méretei: B18 x D23cm
Maximális vágási magasság: 17cm
Állítható vágási vastagság 1-12mm


A penge forgási sebessége: 300 RPM
Pengék átmérője: Ø 22cm
230V/50Hz/1fázis 120W