Maxima - olajsütő leeresztő csappal 2x13 l.

Cikkszám: 09365229
Maxima - olajsütő leeresztő csappal 2x13 l.
Maxima - olajsütő leeresztő csappal 2x13 l.
Cikkszám: 09365229

Maxima - olajsütő leeresztő csappal 2x13 l.

 

Leírás
Ezzel a két 10 literes kapacitású professzionális fritőzzel egyszerűen és gyorsan süthet ízletes sült krumplit és ropogós rágcsálnivalókat. A dupla fritőznek köszönhetően időt takaríthat meg, így a vendégeknek nem kell sokáig várniuk az ételre. A fritőz lefolyócsappal is fel van szerelve, amely gyors és kényelmes olajcserét tesz lehetővé. A mélysütés során gyakran keletkezik morzsa, amely az aljára süllyed. A kivehető rács biztosítja, hogy az ételmaradékok ne tömítsék el a lefolyót. Az olaj cseréjéhez csak egy nagy tartályra van szüksége, amelyet a leeresztőcsap alá helyez. Ezután egyszerűen nyissa meg a csapot, és hagyja, hogy a régi olaj a tartályba folyjon. Ha a fritőz kiürült, ismét elzárhatja a csapot.

Tegye hosszabb élettartamúvá a sütőolajat
A hideg zónának köszönhetően a morzsák kevésbé gyorsan égnek le, és az olaj hosszabb ideig eltartható. Ebben a rendszerben a fűtőelem kissé az alja fölött helyezkedik el, így az elem alatti olaj kevésbé melegszik fel. Ez a mélysütő két, egyénileg beállított termosztáttal is rendelkezik. Mindkét mélysütő hőmérsékletét 50°C és 200°C közötti tartományban állíthatja be. Amint a narancssárga jelzőfény kialszik, az olaj már elég forró, és elkezdheti a sütést. Ezenkívül a fritőz két levehető fedéllel is rendelkezik az olajfröccsenés megelőzése érdekében, valamint hőálló fogantyúkkal az extra biztonság érdekében. A gumilábak stabilan és biztonságosan tartják a fritőzt használat közben.

Könnyen tisztítható
A tisztítás egyszerű, köszönhetően a rozsdamentes acél háznak, a serpenyőknek és a kosaraknak. Minden alkatrész kivehető, és forró, szappanos vízbe áztatva gyorsan tisztítható. Amikor az olaj- és zsírmaradványok nagy része feloldódott, egyszerűen kefével, meleg vízzel és egy csipetnyi enyhe mosószerrel tisztítsa meg az alkatrészeket. Törölje le a külsejét nedves ruhával.

Az elektromos fritőz jellemzői 2 x 10L - csapteleppel

2 x 10L-es mélysütőgép
Nagy teherbírású alkatrészek
Termosztát 50 °C és 200 °C között
Különálló fűtőelemek
Hőmérsékletjelző lámpa
Hőálló fogantyú
Csapokkal rendelkezik
4 gumilábon áll
Nagyon tartós konstrukció
Higiénikus kialakítás
Nettó súly: 15,7kg
Kosár méretei: Szélesség 19 x mélység 21 x magasság 9,5 cm
A gép méretei: 1,5 cm: Szélesség 57,5 x mélység 50 x magasság 35cm
A fűtőelemek teljesítménye: 1,5 m: 3,0kW + 3,0kW
Teljes elektromos teljesítmény: 6,0kW
Sült krumpli kapacitása: 2 x 0,9kg
Teljesítmény: 230V / 50Hz / 1fázis 2 x 3000W