Maxima - olajsütő 8 l.

Cikkszám: 09365215
Maxima - olajsütő 8 l.
Maxima - olajsütő 8 l.
Maxima - olajsütő 8 l.
Maxima - olajsütő 8 l.
Maxima - olajsütő 8 l.
Cikkszám: 09365215

Maxima - olajsütő  2x8 l.

 

Leírás
Ezzel a kiváló minőségű fritőzzel ropogós sültkrumplit és rágcsálnivalókat készíthet a professzionális konyhában. A fritőz 8 literes kapacitással rendelkezik, amely egyszerre 1,4 kg sült krumpli elkészítéséhez szükséges. A szükséges hőmérséklet is ételfajtánként változik, ezért ez a sokoldalú fritőz állítható termosztáttal rendelkezik, amellyel 50°C és 200°C közötti hőmérsékletet állíthat be. A narancssárga visszajelző lámpa tudatja Önnel, hogy az olaj elérte a megfelelő hőmérsékletet, és a termékeket be lehet helyezni a fritőzbe.

Innovatív hideg zónával
Ez a professzionális mélysütő levehető fedéllel rendelkezik, hogy sülés közben ne fröccsenjen ki az olaj. A fedél és a kosár fogantyúi hőállóak a biztonságos és kellemes munkavégzés érdekében. A gumilábaknak köszönhetően a fritőz stabilan a helyén marad. A kompakt asztali modell minden konyhában előnyös, mivel bármilyen munkaterületen vagy asztalon elhelyezhető. A mélysütő alján található hideg zóna biztosítja, hogy az olajat ritkábban kelljen cserélni. A fűtőelem közvetlenül a fritőz alja felett helyezkedik el, így az alatta lévő olaj nem forrósodik fel annyira. Az aljára hulló morzsák kevésbé gyorsan égnek el, ami azt jelenti, hogy az olaj tovább marad friss.

Gyors és egyszerű tisztítás
Egy mélysütőgép tisztítása sosem szórakoztató, de a rozsdamentes acél háznak és alkatrészeknek köszönhetően pillanatok alatt elvégezhető. Az alkatrészek kivehetők, és forró, szappanos vízben áztathatók. Ezután szappannal és meleg vízzel óvatosan súrolja le a kosarat, a fritőzgépet és a többi tartozékot. A ház nedves ruhával tisztítható, és máris készen áll a sültkosár a következő használatra.

A 8 literes elektromos fritőz jellemzői

8L-es mélysütőgép
Nagy teherbírású alkatrészek
50 °C és 200 °C közötti termosztát
Hőmérsékletjelző lámpa
Hőálló fogantyú
4 gumilábon áll
Nagyon tartós konstrukció
Higiénikus kialakítás
Nettó súly: 9,8 kg
Kosár méretei: Szélesség 17,5 x magasság 23 x magasság 14cm
A gép méretei: 1,5 cm: Szélesség 27 x mélység 41,5 x magasság 34cm
Teljes elektromos teljesítmény: 3,25 kW
Kapacitás: Sült krumpli: 1,4kg
Teljesítmény: 230V / 50Hz / 1fázis 3250W