Maxima - olajsütő 2x8 l.

Cikkszám: 09365225
Maxima - olajsütő 2x8 l.
Maxima - olajsütő 2x8 l.
Cikkszám: 09365225

Maxima - olajsütő 2x8 l.

 

Leírás
A dupla, egyenként 8 literes kosárral rendelkező elektromos fritőz nagy előnye, hogy a sütési kapacitás azonnal megduplázódik. Így egyszerre készíthet sült krumplit, rágcsálnivalókat és más sült ételeket, várakozás nélkül. Mindkét fűtőelem állítható termosztáttal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy mindkét sütőnél 50°C és 200°C közötti hőmérsékletet állítson be. A narancssárga jelzőfény biztosítja, hogy a termékek pontosan a megfelelő hőmérsékleten kerüljenek a forró olajba.

A sütőolaj hosszabb ideig marad frissebb
Mivel ez a professzionális fritőz hideg zónával rendelkezik, a sütőolaj tovább marad friss. A hideg zónában a fűtőelem kissé a mélysütő alja fölé lóg, így a fűtőelem alatt lévő összes olaj kevésbé forró. Amikor a morzsák az aljára süllyednek, kevésbé gyorsan égnek el, így az olaj tovább használható marad. A mélysütő levehető fedéllel is rendelkezik, hogy megakadályozza az olaj kifröccsenését, valamint hőálló fogantyúkkal. A gumilábak biztosítják a stabil elhelyezést bármely pulton vagy asztalon.

Rozsdamentes acélból készült alkatrészek
A ház, valamint az összes alkatrész és tartozék rozsdamentes acélból készült. A mélysütő is szépen kidolgozott, lekerekített sarkokkal rendelkezik, ami nagyban megkönnyíti a tisztítást. Az olaj- és zsírmaradványok forró, szappanos vízben való áztatással gyorsan feloldhatók és megtisztíthatók. Minden alkatrész eltávolítható és tisztítható kefével, meleg vízzel és szappannal. A fritőz külseje nedves ruhával törölhető tisztára.

A 2 x 8 literes elektromos fritőz jellemzői

2 x 8L-es mélysütőgép
Nagy teherbírású alkatrészek
Termosztát 50 °C és 200 °C között
Különálló fűtőelemek
Hőmérsékletjelző lámpa
Hőálló fogantyú
4 gumilábon áll
Nagyon tartós konstrukció
Higiénikus kialakítás
Nettó súly: 11,5 kg
Kosár méretei: Szélesség 17,5 x magasság 23 x magasság 14cm
A gép méretei: 1,5 cm: Szélesség 55,5 x mélység 41,5 x magasság 34cm
A fűtőelemek teljesítménye 3,25 + 3,25 kW
Teljes elektromos teljesítmény: 6,5 kW
Sültkrumpli kapacitás: 2 x 1,4 kg
Teljesítmény: 230V / 50Hz / 1fázis 2 x 3250W