Maxima - Deluxe kutter 9 literes

Cikkszám: 09300084
Maxima - Deluxe kutter 9 literes
Maxima - Deluxe kutter 9 literes
Maxima - Deluxe kutter 9 literes
Maxima - Deluxe kutter 9 literes
Maxima - Deluxe kutter 9 literes
Maxima - Deluxe kutter 9 literes
Maxima - Deluxe kutter 9 literes
Cikkszám: 09300084

Maxima - Deluxe kutter 9 literes

 

Leírás
Ez a 9 literes professzionális konyhai robotgép minden professzionális konyha szívesen látott tagja. Különböző összetevőket, például húst, halat, dióféléket, gyümölcsöt, sajtot és csokoládét tud vágni és turmixolni. Ezenkívül nagyon praktikus konyhai segédeszköz pesto, öntetek, szószok, tapenade és fűszerkeverékek készítéséhez. Mivel a sebességet 1100 és 2800RPM között állíthatja be, bármilyen kívánt állagú töltelékeket készíthet hús- és tésztaételekhez.

Biztonságos munkavégzés az extra óvintézkedéseknek köszönhetően
A hozzávalók aprítása nagyon egyszerű ebben a könnyen kezelhető processzorban. Egyszerűen helyezze az összes aprítani kívánt hozzávalót a nagy rozsdamentes acél tálba. Ezután helyezze a fedelet a tálra, és a processzoron található két biztonsági retesz segítségével rögzítse szorosan. Ez megakadályozza a baleseteket, és biztosítja, hogy minden összetevő a tálban maradjon. Végül zárja le a fedelet a fedél tetején található karral. Az átlátszó fedélen egy praktikus utántöltő nyílás található, amellyel biztonságosan hozzáadhat további összetevőket. A rozsdamentes acélból készült S alakú pengének köszönhetően az összetevők könnyedén feldolgozhatók.

Gumi lábak
Ez a robusztus konyhai robotgép gumilábakkal van ellátva az extra tapadás érdekében, így még biztonságosabban dolgozhat. A processzor tisztítása egyszerű a rozsdamentes acél alkatrészeknek köszönhetően. Ezenkívül a tál és a fogantyúk lekerekített sarkokkal rendelkeznek, így az ételmaradékok nem gyűlnek össze a sarkokban. Először húzza ki az élelmiszer-feldolgozót a konnektorból, majd vegye ki az alkatrészeket. A processzor rozsdamentes acél burkolata egy enyhén nedves ruhával tisztítható. Ezután enyhe tisztítószerrel és meleg vízzel tisztítsa meg az összes alkatrészt. Szárítson meg mindent alaposan egy száraz ruhával, mielőtt a következő használathoz újra összeszerelné a gépet.

Professzionális vendéglátóipari vágó
Jó minőség luxus kivitelben
9.0 literes rozsdamentes acél tál (terhelhetőség: 4.6L)
Kakasszék kerek sarkokkal és fogantyúkkal
Teljes rozsdamentes acél ház
Két biztonsági kapcsolóval
S-alakú rozsdamentes acélból készült pengével felszerelve
Átlátszó műanyag fedél
Újratöltő nyílással felszerelve
Négy gumilábon áll
Könnyen tisztítható
Nettó súly: 21 kg
Méretek: B57 x D38,5 x H46cm
Változtatható sebesség: 1100-2800RPM
230V/50Hz/1fázis 1800W
Alkalmas a következők feldolgozására:

Hús és hal
Gyümölcsök és zöldségek
Diófélék
Szárított gyümölcsök
Sajtok
Csokoládé
Stb. stb.
Ideális készítéshez:

Pesto
Tapenade
Mártások
Fűszerkeverékek
Töltelékek
Öntetek
Csőtáplálás
Stb. stb.