Maxima - Deluxe kutter 6 literes

Cikkszám: 09300083
Maxima - Deluxe kutter 6 literes
Maxima - Deluxe kutter 6 literes
Cikkszám: 09300083

Maxima - Deluxe kutter 6 literes

 

Leírás
Ezzel a professzionális konyhai robotgéppel rengeteg időt takaríthat meg a vendéglátó konyhában. Ez a vágógép gond nélkül vágja és keveri a különböző termékeket, beleértve a húst és halat, a zöldségeket és gyümölcsöket, a dióféléket, az aszalt gyümölcsöket, a sajtot és a csokoládét. Ez a vágógép finom pestót, tapenádét, szószokat, fűszerkeverékeket és önteteket is készít. Még a húsételek töltelékeinek elkészítése is egyszerű ezzel az ételfeldolgozóval, és bármilyen kívánt állagúvá tehető. A fordulatszám 1100 és 2800 fordulat/perc között állítható.

Könnyen használható konyhai robotgép
Ezt a professzionális konyhai robotgépet nagyon könnyű használni. A nagy, 6 literes rozsdamentes acél tálba minden szükséges hozzávalót beletehet. Ezután helyezze a deszkát a vágógépre, és húzza meg a tál melletti két biztonsági reteszt. A fedél tetején lévő kar extra biztonságot nyújt ahhoz, hogy biztonságosan dolgozhasson ezzel a készülékkel. Fontos, hogy csak akkor tegyen hozzávalókat a tálba, amikor a készülék ki van kapcsolva. A vágógépnek átlátszó fedele is van, hogy láthassa a folyamatot. A fedélen egy utántöltő nyílás is található, hogy biztonságosan hozzáadhasson további hozzávalókat. A rozsdamentes acélból készült S alakú pengének köszönhetően ez az ételfeldolgozó mindenféle terméket könnyedén vág át.

Gumilábakkal
Ez a nagy teljesítményű konyhai robotgép rozsdamentes acélból készült, és a sima felületeknek köszönhetően könnyen eltávolíthatja az ételmaradékokat. A tál lekerekített sarkokkal rendelkezik, akárcsak a fogantyúk, így a maradékok nem maradnak a sarkokban, hanem gyorsan letörölhetők. Tisztítás előtt húzza ki a készüléket a konnektorból, és távolítsa el a laza alkatrészeket. A rozsdamentes acél burkolat enyhén nedves ruhával tisztítható. A többi alkatrészt enyhe tisztítószerrel tisztítsa meg, és öblítse le meleg vízzel. A tisztítás után győződjön meg róla, hogy minden megszáradt, mielőtt a vágógépet újra összerakja. Az ételfeldolgozó négy gumilábbal rendelkezik, és használat közben szilárdan a helyén marad.

Professzionális vendéglátóipari vágó
Jó minőség luxus kivitelben
6,0 literes rozsdamentes acél tállal (Terhelhetőség: 3,5L)
Kakasszék kerek sarkokkal és fogantyúkkal
Teljes rozsdamentes acél ház
Két biztonsági kapcsolóval
S-alakú rozsdamentes acélból készült pengével felszerelve
Átlátszó műanyag fedéllel
Újratöltő nyílással felszerelve
Négy gumilábon áll
Könnyen tisztítható
Nettó súly: 19 kg
Méretek: B56,5 x D36,5 x H44cm
Változtatható sebesség 1100-2800RPM
230V/50Hz/1fázis 1800W