Jéggép 24kg/nap - golyós kockák - vízhűtéses

Cikkszám: V09300123
Jéggép 24kg/nap - golyós kockák - vízhűtéses
Jéggép 24kg/nap - golyós kockák - vízhűtéses
Cikkszám: V09300123
Nettó 220 000 Ft Bruttó 279 400 Ft

Jéggép 24kg/nap - golyós kockák - vízhűtéses

 

Leírás
A jégkockák elengedhetetlenek az alkoholos italok, üdítők és egyéb termékek felszolgálásakor. Nemcsak hűvösen tartják az italokat, hanem vonzóbbnak is tűnnek. Ezzel a jégkészítővel 24 óránként akár 24 kg jégkockát is készíthet. A praktikus tárolórekesznek köszönhetően akár 5 kg jégkockát is készenlétben tarthat, hogy gyorsan és egyszerűen hozzáadhassa az italokhoz. A jégkockák szabványos golyó alakúak és belül üregesek. Ez a modell egy pult alatti gép, amely kényelmesen elhelyezhető a bárpult vagy a pult alatt.

Jelzőfénnyel ellátott
Ez a professzionális jéggép hátul vízhűtéses. Ezt a készüléket meleg környezetben vagy akár a szabadban is használhatja. Ezenkívül túlterhelés elleni védelemmel van felszerelve, ami azt jelenti, hogy biztonságosan dolgozhat anélkül, hogy aggódnia kellene a gép túlterhelése miatt. A hűtőrendszer rendkívül hatékony, ami jól formázott, kiváló minőségű jégkockákat biztosít. A géphez használt hűtőközeg az R290. A géphez használt hűtőközeg az R290. Ez a professzionális jéggép ellátótömlővel rendelkezik, amely ivóvízellátáshoz csatlakozik. A kezelőpanelen számos jelzőfény figyelmeztet hibára vagy meghibásodásra, a teli tárolótartályra és az alacsony vízszintre. Így pontosan tudja, hogy milyen intézkedést kell tennie, hogy a jégkockák előállítása ismét folytatódhasson.

Könnyen tisztítható
Ennek a jégkészítőnek a burkolata és ajtaja 18/8 rozsdamentes acélból készült, és könnyen tisztítható egy nedves ruhával. A jégkészítő belseje ABS-ből készült. Fontos, hogy a készüléket tisztítás után puha ruhával törölje szárazra. A jégkészítő állítható lábainak köszönhetően stabilan áll a helyén.

Kompakt jégkockakészítő
18/8 rozsdamentes acél ház és ajtó
Pult alatti gép
5 kg tárolókapacitás
Belső kamra ABS-ből készült
Jó szigetelés és higiénia
Túlterhelés elleni védelem
Vízszeleppel felszerelve
Szabványos üreges kockák
Hatékony hűtőrendszer R290-vel
Vízhűtéses motor a léghűtéses helyett
Gyors és egyszerű telepítés
Négy állítható lábon áll
Könnyen tisztítható
Nettó súly: 21 kg
Jégkocka méretek: A jégkocka mérete: Kb. ø2-3 x H3-4cm
A gép méretei: Méretek: W33 x D47 x H58cm
Termelési kapacitás: 24kg 24 óra alatt
Teljesítmény: 230V/50Hz/1fázis 320W