Maxima Húsdaráló - 120kg/h

Cikkszám: 09300445
Maxima Húsdaráló - 120kg/h
Maxima Húsdaráló - 120kg/h
Cikkszám: 09300445
Nettó 105 000 Ft Bruttó 133 350 Ft

Húsdaráló - 120kg/h-ig

Professzionális húsdaráló 120 kg hús óránkénti darálásáhozKülönböző tartozékokat tartalmaz, például dugót és kolbásztöltőt

 Két irányba: előre és hátra Egyes alkatrészek mosogatógépben moshatóak A darálórész egy mozdulattal könnyen eltávolítható

Ha a legjobb darált húst szeretné felszolgálni éttermében vagy eladni hentesüzletében, akkor ez a rozsdamentes acél burkolattal és tállal ellátott professzionális húsdaráló tökéletes. A húsdarálás mellett hamburger, kolbász vagy töltelék készítésére is használhatja. A húsdaráló még zöldségek vagy diófélék darálására is használható. Ez is egy rendkívül sokoldalúan használható készülékké teszi, amely bármelyik professzionális konyhában használható.

Könnyen használható
A mellékelt tárcsák és edzett acélból készültek. Ehhez a húsdarálóhoz különböző tartozékokat is kap, mint például egy dugót, egy 2 cm-es kolbásztöltőt, két keresztkést, valamint egy 6 cm-es és egy 8 cm-es lyukacsos tárcsát. A bemeneti lyuk 5cm-es. Ez a húsdaráló két irányban is beállítható, előre és hátrafelé. Segítségével könnyedén előállíthat akár 120kg darált húst óránként. A húsdarálót igazán könnyű használni. Helyezze a kívánt tárcsát a gépre és kapcsolja be a készüléket. Ezután a mellékelt dugó segítségével tolja a húst a kések felé.

Mosogatógépbe való
Minden vendéglátóipari konyhában nagyon fontos az élelmiszerekkel érintkező konyhai eszközök tisztítása. Ennek a húsdarálónak a tisztítása egyszerű. A teljes darálórész eltávolítható a könnyű tisztítás érdekében. A laza részek, mint például a tál, a csavargyűrűk, a kések és a tárcsák mind betehetők a mosogatógépbe. Ezenkívül a húsdaráló gumilábakkal van ellátva, hogy darálás közben stabilan a helyén maradjon.

Nagy teljesítményű professzionális húsdaráló
Rozsdamentes acélból készült ház és tálca
Rozsdamentes acélból készült csigakerék és csavargyűrű
Edzett acélból készült kések és tányérok
A darálórész egy mozdulattal eltávolítható
2 sebességgel: előre és hátra
A tálca méretei: Sz215 x D325 x H45 mm
Átmérőjű csiszolólemez: 1,5 mm: 70 mm
Motorvédő kapcsoló
Négy gumilábon áll
Könnyen tisztítható
Nettó súly: 22 kg
Kapacitás: maximum 120 kg/óra
A tál mérete: B21,5 x D32,5 x H4,5cm
A gép méretei: B24 x D41 x H41cm
Bemeneti átmérő (tálca nélkül): 5,5cm
Kimeneti átmérő: 7cm
220V/50Hz/1fázis 750W
Standard tartozék:

1 toló
1 kolbásztöltő - Ø 20 mm
2 keresztkés
6 mm-es őrlőlemez
8 mm-es csiszolólemez