Csokoládé szökőkút - 5 szintes

Cikkszám: H274156
Csokoládé szökőkút - 5 szintes
Csokoládé szökőkút - 5 szintes
Cikkszám: H274156

Csokoládé szökőkút - 5 szintes tulajdonságai

  • Gyártó: Hendi
  • Méret: ø330x700 mm
  • Teljesítmény: 230V 0,265 kW
  • Minimum csokoládé kapacitás: 2,5 kg.
  • Maximum csokoládé kapacitás: 6 kg.
  • Rozsdamentes acél ház
  • Garancia: 1 év

Esztétikusan formatervezett csokoládé szökőkút. Kizárólag melegítésre alkalmas 110°C-ig, előfőzött csokoládé beletöltése szükséges! Egyszerűen használható, külön kapcsolóval a forgatómotorhoz és melegítő termosztáthoz.

Csokoládé szökőkúthoz recept/készítés módja, 6000gr csokoládéhoz:

  • Tegyük az összetördelt csökoládét (fekete vagy tej, adalékos csokoládét használni tilos) egy hőálló edénybe
  • Egy másik edényben melegítsünk fel vizet ~60°C környékére, ne forráspontig!
  • Tegyük bele a csokoládés edényt a vizes edénybe
  • Kevergessük ameddig a csokoládé teljesen el nem olvad. Ne adjunk hozzá vizet vagy tejet. 
  • A csokoládénak sűrű, joghurthoz hasonló állagúnak kell lennie. Abban az esetben, ha sűrűbb adjunk hozzá egy kevés növényi olajat.
  • Kapcsoljuk be a készüléket 80°C-ra és hagyjuk 3-5 percet melegedni
  • Töltsük bele a csokoládét a készülékbe
  • Mártogatáshoz használjunk mindig lehűtött, száraz gyümölcsöt. A nedves, szobahőmérsékletű gyümölcsön sokkal nehezebben szilárdul meg a csokoládé.