Bain Marie csappal 1/1 150

Cikkszám: 09300004
Bain Marie csappal 1/1 150
Bain Marie csappal 1/1 150
Bain Marie csappal 1/1 150
Bain Marie csappal 1/1 150
Bain Marie csappal 1/1 150
Cikkszám: 09300004
Nettó 44 000 Ft Bruttó 55 880 Ft

Bain Marie csappal 1/1 150

Leírás
Ezzel a professzionális bain marie-val fokozatosan készítheti el az ételeket vagy melegítheti fel azokat. A bain marie úgy működik, hogy a vizet felmelegíti anélkül, hogy felforralná. Ezután a készülékbe helyezheti a GN-tartályokat vagy más edényeket, amelyekben a főzni vagy melegíteni kívánt ételek vannak. Mivel soha nem forrósodik 100ºC-nál melegebbre, az ételek nem forrnak vagy égnek meg. Megakadályozza az ételek szétválását is, így nem áll fenn az ízek elvesztésének veszélye. A bain marie nagyszerű megoldás arra is, hogy nagy létszámú vendégcsoportok számára melegítse az ételeket.

Elegáns design
Ez a bain marie ideális csokoládé, szószok, tejtermékek és keverékek melegítésére. A gyönyörűen kidolgozott háznak és a varratmentes belső peremnek köszönhetően ezzel a professzionális bain marie-val nagyon biztonságos a munka. A lefolyócsap megkönnyíti a bain marie tartály kiürítését. A termosztát 55 és 90ºC közötti hőmérséklet-tartományban működik, és jelzőfényekkel rendelkezik, amelyek jelzik, ha a víz elérte a megfelelő hőmérsékletet. Ez a bain marie maximum 15 cm magas GN edényekkel használható. Alapfelszereltségként nem tartalmaz GN-tartályokat, de ezek megvásárolhatók webshopunkon keresztül.

Könnyen tisztítható
A bain marie nemcsak nagyon könnyen használható, hanem könnyen tisztítható is. Használat után kapcsolja ki a pezsgőfürdőt, és távolítsa el a GN-tartályokat. A GN tartályok mosogatógépben tisztíthatók. Fontos megjegyezni, hogy a tartályban lévő víz még mindig forró lehet. Nyissa ki a lefolyócsapot, és hagyja, hogy a víz egy megfelelő tartályba folyjon. Egy nedves ruhával és egy kis enyhe mosószerrel tisztítsa meg a bain marie belsejét és külsejét. Szárítson meg mindent egy puha ruhával, és a bain marie készen áll a következő használatra.

Jellemzők

Könnyen tisztítható
Elegánsan befejezett
Hézagmentesen hegesztett
Tartalmazza a leeresztő szelepet
Védett bekapcsológomb
Rozsdamentes acélból készült
Négy gumilábon áll
A GN tartályok nem tartoznak ide
Hőmérsékletjelző lámpák
Kompatibilis a GN tartályokkal
Termékleírások

Nettó súly: 8kg
Méretek: W33,8 x D54 x H24,8cm
Hőmérséklet-tartomány: 55-90ºC
GN kapacitás: 1 x 1/1 GN 15 cm mélységig
230V / 50Hz / 1 fázis 1200W