Badella

A badellák meghatározó ételszállító eszközök Magyarországon és világszerte egyaránt.Korszerű és modern megoldást biztosítanak napjainkban HACCP követelményeknek megfelelve. Megkülönböztetünk dupla és szimpla falú ételhordót. Közös feladatuk, hogy adott hőmérsékleten az ételt biztonságosan és kényelmesen egyik pontból a másikba juttassák. Ez a két pont általában véve természetesen a főzőkonyha és a tálalókonyha. Könnyen tisztán tarthatók, használata higiénikus és maga a badella hosszú élettartamú hiszen az elkopó tömítések és gumik is cserélhetők.
Válogasson bátran badelláink között és ha kérdése van bátran keressen minket!

Sorrend:
Sorrend:

Ismertető az általunk forgalmazott badellákról

Badellák gyártása
a badella üzemben a termékek gyártása (mi Magyarországon előállított verziót forgalmazunk) úgy történik, hogy megfeleljenek a szigorú HACCP ételszállítási szabályoknak és kritériumoknak.
Minőségi rozsdamentes acélból készülnek formájukban nagy mértékü figyelmet kaptak azok a szempontok, hogy a szállítási folyamatok a lehető legegyszerűbben végrehajthatóak legyenek mindezt az ételszállítási szabályoknak megfelelően. Képesek hosszú ideig megtartani a beléjük elhelyezett ételek és italok hőmérsékletét így funkciónálhatnak étel-ital termoszként is.


Mi a különbség a dupla és a szimplafalú ételszállító badellák között?
ár: a szimplafalú olcsóbban megvásárolható
hőtárolási képesség: a duplafalú változatok hőtartó képessége hangsúlyosabb, így nagyobb távolságú ételszállítások esetében érdemes ezeket az eszközöket választani. A szimpla falúakra érdemes kisebb távolságok megtétele mellett szavazni. A duplafalú ételhordó badella sokkal jobban elterjedt és nem véletlenül. Kiváló választás éttermek, szállodák, ipari konyhák és vendéglátó egységek kiszolgálására. Elsősorban főzelékek, pörköltek, nem törékeny feltétek szállítására jó megoldás.
Vannak szendvicstalpú változatok amik drágábbak de cserében indukálhatók és az ételt közvetlenül bennük is tudjuk melegíteni ha szükséges és időszerű. Ezzel időt és munkafolyamatot is spórolunk. A vissza melegítő funkció kiválóan alkalmazható egy gázzsámoly segítségével is.

Badelláink között találhatóak továbbá gumitalpas változatok is, melyek egymásra rakodásuk során jóval stabilabb tartást biztosítanak, így az ezekkel való szállítási folyamatok jóval egyszerűbbé válnak.
Az ételszállító badellák strapabíró eszközök. Nem könnyen sérülnek szállítás közben. Általában jó minőségü 18/10-es rozsdamentes acélból készülnek, és ahogy már fentebb említettük megfelelnek minden Magyarországon hatályba helyezett élelmiszerbiztonsági követelménynek.

Eladók több méretben. 

  • 5 literes
  • 10 literes
  • 15 literes
  • 20 literes
  • 25 literes
  • 30 literes
  • és 60 literes 

webáruházunkban ételszállitó badella méretet a kosár gomb található lenyiló menüben választhat.

 

A badellák részei

  • szilikon tömités 
  • karabiner zár
  • fogantyú
  • fedő és
  • maga a badella test
Badella teteje ami szorosan zár a biztonságos szállitás érdekében Badellja alja ami megfelelő tapadást és egymásra pakolást szolgálja Badella szorosan záródó patentzárja Badella dupla falának keresztmetszete és belseje



Badella szó jelentése
ételek biztonságos hordására, tárolására alkalmas konyhai edényzet. (akár folyékony állapotban is ) Eredete ismeretlen. Angolul food carrier.

 


Nem forgalmazunk
műanyag badellát, szemetes badellát, virág badellát, veszélyes hulladék badellát és használt ipari badellát sem. Ezek beszerzésében nem tudunk Önnek segíteni. Ételszállitó badellákhoz kapható külön gumi és tömités és tartó, ezekről érdeklődjön telefonon.

 

Gyakran ismételt kérdések

  • Szükségem van -e a szendvicstalpra? Abban az esetben ajánljuk, ha a badellát közvetlenül szeretné felmelegíteni valamilyen erre használatos eszközön
  • Szimpla vagy duplafalú badella a jobb választás? A szállítás hosszát érdemes figyelembe venni, abban az esetben ha hosszabb ideig tart ajánlott duplafalút vásárolni mert jobban szigetel.
  • Milyen méretű és tömegű egy badella? Ez űrtartalomtól függ. De elmondható, hogy átlagosan 6 kg a súlyuk és 30x30 cm a méretük